Golvslipning gör golvet nytt

Att slipa golvet i din lägenhet eller ditt hus är ett lätt och snabbt sätt att få en nyrenoverad känsla! Om du slipar ett gammalt gulnat trägolv eller parkett så kommer det bli ett helt annat rum! Det blir så mycket ljusare och fräschare utan repor och den gulnade färgen! Det enda negativa kan vara att du aldrig kommer vilja få repor igen! Den rädslan går dock över efter de första dagarna, men undvik höga, hårda klackar som gör gropar i ditt golv!

Miljövänligare att slipa

Det är både miljövänligare och snällare mot plånboken att slipa ett golv som redan finns på plats. Gamla golv är en del av karaktären hos ett hus eller en lägenhet och att lägga in ett nytt golv kan förstöra helheten. Slipa golvet om det behövs men ta hjälp av experter.

Täby golvslipning gör jobbet

Ett trägolv eller parkett kan beroende på dess kvalité slipas flera gånger. Ta hjälp av proffs som Betydelsefull golvslipning täby för att se om just ditt golv kan förvandlas från repor till ett skinande och vackert golv. De kan se om golvet är tjockt nog att slipas.

Täby golvslipning kan komma med kort varsel och titta på ditt golv och ge ett prisförslag. Det kostar aldrig något att få en offert. Du får jobbet utfört av yrkesfolk, bra resultat och en garanti på utfört arbete.

Ytbehandling

Du ska välja vilken ytbehandling du vill ha på golvet. Beroende på vad du väljer så kan golvet bli mörkare eller förbli ljust. Det finns många olika sätt att behandla golvet som med olja, hårdvaxolja, lack, lut eller såpa. Rådfråga firman som slipar golvet vad du ska välja. Tänk efter vad du använder golven till, hur mycket slitage det är och hur du vill att de ska se ut.

Var inte rädd för att slipa golven för det blir så fint och du kommer bli så nöjd!

Lämna en kommentar