Trädgårdsskötsel i Järfälla utförs av proffs

Att sköta om en trädgård är inte det lättaste men det kan proffs som arbetar med trädgårdsskötsel i Järfälla hjälpa till med om du behöver hjälp. Ibland så finns det helt enkelt inte tid till att sköta sin trädgård själv och då är det bra att ta in lite hjälp för att klippa gräset eller kanske anlägga rabatter. För att inte tala om häckklippning och när det är dags för det. Det är ett tufft arbete som sliter hårt på axlar och rygg om det inte finns bra redskap nära till hands och det kan du leja bort till någon som kan Svensk trädgårdsskötsel Järfälla om du inte vill göra det själv.

Förenkla genom att täcka

Det har varit känt länge att marken mår bäst av att vara helt täckt men på senare år pratas det mer än någonsin om det som kallas täckodling. Det betyder att du aldrig låter marken vara bar i ditt grönsaksland utan du täcker över den med organiska rester. Det finns massvis av positiva saker med detta. För det första kommer du nästan aldrig mer behöva vattna igen. Vattnet avdunstar inte lika lätt som vid bar mark, det fastnar i materialet över jord och du kan lita på att det biologiska materialet gör jobbet själv.

Lätt att plantera

Ifall du har förodlat några växter där hemma i köksfönstret men vill plantera ut dem så är det enkelt ifall du täckodlar. Du kommer att behöva flytta bort det översta lagret täcke av biologisk massa men där under är marken så mjuk och fin att du kan gräva en grop med bara händerna. Då gör du en liten grop och sätter ner din planta och föser över jord. Därefter så lägger du tillbaka täcket och din planta kommer direkt ta upp näring från jorden.

Lämna en kommentar