Undvik dåliga byggföretag i Huddinge

Huddinge är en förort till Stockholm som har sett många byggföretag flytta in genom åren. Under de senaste åren har det dock förekommit klagomål på bristande kundservice och utförande av arbete från entreprenörer som etablerat sig i området. Med det sagt så finns det givetvis pålitliga byggföretag i Huddinge. Den här artikeln lär dig hur du undviker dåliga byggföretag i Huddinge.

Varningsflaggor när du anlitar byggfirma

När du anlitar en byggfirma finns det några saker du bör titta efter. Om du upptäcker någon utav de följande varningsflaggorna bör du överväga att anlita en annan firma.

1. Undvik företag som inte är medlemmar i Byggföretagen.

Det finns oseriösa företag där ute som inte har kollektivavtal och nödvändiga certifieringar. Byggföretagen är en seriös bransch- och arbetsgivarorganisation för byggbranschen. Företag som är medlem i organisationen måste uppfylla ett antal kriterier som till exempel använda kollektivavtal, nyttja ID06-system och tillämpa deras medlemskriterier, vilket ger dig en extra säkerhet!

2. Byggfirman ger dig inte några referenser

Det är helt acceptabelt att fråga din byggfirma om referenser från tidigare kunder. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om firman är ett bra val eller inte. Men vissa byggföretag är kända för sin ovilja att dela med sig av referenser – och detta ska alltid ses som en varningsklocka.

3. De ger dig muntliga löften.

När det gäller byggnadsarbeten är det alltid bäst att ha allt skrivet i detalj – på papperet. Detta har mycket större värde i händelse av en tvist. Undviker entreprenören detta bör du vända dörren och försöka hitta en annan.

Har Huddinge pålitliga byggföretag?

Det finns många företag som är verksamma inom byggbranschen och det är ibland svårt att hitta en pålitlig och säker firma. En svensk byggföretag Huddinge tillhör dock de bättre. Detta företaget grundades i området för många år sedan och är känt för att tillhandahålla otroligt bra service och arbete till sina kunder. Till exempel är deras anställda fullt certifierade i de arbetsmoment de ska utföra och får lön enligt kollektivavtal. Dessutom följer också de branschregler som gäller inom Sverige.

Lämna en kommentar